Error in Linux64 bot

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Error in Linux64 bot

Matthias Seidel

Hi Damjan,

Today our Linux64 bot shows an error:

---

1 module(s): 
	connectivity
need(s) to be rebuilt

Reason(s):

ERROR: error 65280 occurred while making /home/buildslave/slave/openoffice-linux64-nightly/build/main/connectivity/util

When you have fixed the errors in that module you can resume the build by running:

	build --from connectivity

---

dmake: Executing shell macro: cd $(MISC)/registry/data/org/openoffice/Office/DataAccess &&      ls *.xcu
dmake:  Error: -- `../unxlngx6.pro/misc/registry/res/en-US/org/openoffice/Office/DataAccess/sdbc_postgresql.xcu' not found, and can't be made

---

Windows bot built fine...

Regards, Matthias


smime.p7s (5K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error in Linux64 bot

Damjan Jovanovic
Nice catch. connectivity/util didn't have a dependency on
connectivity/java/sdbc_postgresql, sometimes causing it to build in the
wrong order and fail. Should be fixed in revision 1807949.

Thank you
Damjan

On Sun, Sep 10, 2017 at 3:14 PM, Matthias Seidel <[hidden email]
> wrote:

> Hi Damjan,
>
> Today our Linux64 bot shows an error:
>
> ---
>
> 1 module(s):
> connectivity
> need(s) to be rebuilt
>
> Reason(s):
>
> ERROR: error 65280 occurred while making /home/buildslave/slave/openoffice-linux64-nightly/build/main/connectivity/util
>
> When you have fixed the errors in that module you can resume the build by running:
>
> build --from connectivity
>
> ---
>
> dmake: Executing shell macro: cd $(MISC)/registry/data/org/openoffice/Office/DataAccess &&      ls *.xcu
> dmake:  Error: -- `../unxlngx6.pro/misc/registry/res/en-US/org/openoffice/Office/DataAccess/sdbc_postgresql.xcu' not found, and can't be made
>
> ---
>
>
> Windows bot built fine...
>
> Regards, Matthias
>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error in Linux64 bot

Matthias Seidel
Great!

That's what buildbots are good for... ;-)

Matthias


Am 10.09.2017 um 15:57 schrieb Damjan Jovanovic:

> Nice catch. connectivity/util didn't have a dependency on
> connectivity/java/sdbc_postgresql, sometimes causing it to build in the
> wrong order and fail. Should be fixed in revision 1807949.
>
> Thank you
> Damjan
>
> On Sun, Sep 10, 2017 at 3:14 PM, Matthias Seidel <[hidden email]
>> wrote:
>> Hi Damjan,
>>
>> Today our Linux64 bot shows an error:
>>
>> ---
>>
>> 1 module(s):
>> connectivity
>> need(s) to be rebuilt
>>
>> Reason(s):
>>
>> ERROR: error 65280 occurred while making /home/buildslave/slave/openoffice-linux64-nightly/build/main/connectivity/util
>>
>> When you have fixed the errors in that module you can resume the build by running:
>>
>> build --from connectivity
>>
>> ---
>>
>> dmake: Executing shell macro: cd $(MISC)/registry/data/org/openoffice/Office/DataAccess &&      ls *.xcu
>> dmake:  Error: -- `../unxlngx6.pro/misc/registry/res/en-US/org/openoffice/Office/DataAccess/sdbc_postgresql.xcu' not found, and can't be made
>>
>> ---
>>
>>
>> Windows bot built fine...
>>
>> Regards, Matthias
>>


smime.p7s (5K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error in Linux64 bot

Matthias Seidel
In reply to this post by Damjan Jovanovic
Am 10.09.2017 um 15:57 schrieb Damjan Jovanovic:
> Nice catch. connectivity/util didn't have a dependency on
> connectivity/java/sdbc_postgresql, sometimes causing it to build in the
> wrong order and fail. Should be fixed in revision 1807949.

Fixed!

Thank you, Matthias

>
> Thank you
> Damjan
>
> On Sun, Sep 10, 2017 at 3:14 PM, Matthias Seidel <[hidden email]
>> wrote:
>> Hi Damjan,
>>
>> Today our Linux64 bot shows an error:
>>
>> ---
>>
>> 1 module(s):
>> connectivity
>> need(s) to be rebuilt
>>
>> Reason(s):
>>
>> ERROR: error 65280 occurred while making /home/buildslave/slave/openoffice-linux64-nightly/build/main/connectivity/util
>>
>> When you have fixed the errors in that module you can resume the build by running:
>>
>> build --from connectivity
>>
>> ---
>>
>> dmake: Executing shell macro: cd $(MISC)/registry/data/org/openoffice/Office/DataAccess &&      ls *.xcu
>> dmake:  Error: -- `../unxlngx6.pro/misc/registry/res/en-US/org/openoffice/Office/DataAccess/sdbc_postgresql.xcu' not found, and can't be made
>>
>> ---
>>
>>
>> Windows bot built fine...
>>
>> Regards, Matthias
>>


smime.p7s (5K) Download Attachment