OpenOffice Inserting Picture issue

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

OpenOffice Inserting Picture issue

John Morrissey

Hi

A few weeks ago I was trying to convert a series of images into a PDF doc via Open Office. I done something that corrupted the image/picture path and as a consequence all documents with images/picture now have this same issue; there is text where the image/picture should be, but no picture!

I have tried numerous installs, remove, repair. I have tried open previous works that were not corrupted but to no avail. The same issue remains as I have pointed out here. And inserted here, in case this picture corrects itself in your uncorrupted OO app. The legacy of the corruption remains in WIN 10 OS and I am unable to repair it. I have looked on the forum/community but nothing appears to match my issue presented here.

Kind Regards

John




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

OO issues.odt (778K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: OpenOffice Inserting Picture issue

John Morrissey-2
Problem rectified. Thank you!
Here's the fix....

Go to Tools | Options... | OpenOffice Writer | View | Display and
tick "Graphics and objects".


On 2020/07/27 13:15:35, John Morrissey <[hidden email]> wrote:

>
> Hi
>
> A few weeks ago I was trying to convert a series of images into a PDF doc via Open Office. I done something that corrupted the image/picture path and as a consequence all documents with images/picture now have this same issue; there is text where the image/picture should be, but no picture!
>
> I have tried numerous installs, remove, repair. I have tried open previous works that were not corrupted but to no avail. The same issue remains as I have pointed out here. And inserted here, in case this picture corrects itself in your uncorrupted OO app. The legacy of the corruption remains in WIN 10 OS and I am unable to repair it. I have looked on the forum/community but nothing appears to match my issue presented here.
>
> Kind Regards
>
> John
>
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]