RE: Re: "System cannot find the file specified"

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: Re: "System cannot find the file specified"

Paul McGahie

Thank you for your reply, I appreciate your help, sorry I am a computer dummy. I copied my OO docs to a thumb drive and transferred them to another laptop that already
transferred them to another laptop that already had OO installed; they work correctly.
I uninstalled my old OO from my laptop, and downloaded and installed new up to date version of OO. The original problem rem
remains, the docs graying out when attempting to use them.

Thank you again,
Paul


------- Original Message -------
From    : Rory O'Farrell[mailto:[hidden email]]
Sent    : 2/16/2019 1:27:20 PM
To      : [hidden email]
Cc      : [hidden email]
Subject : RE: Re: "System cannot find the file specified"

 On Sat, 16 Feb 2019 12:16:01 -0600
Paul McGahie <[hidden email]> wrote:

> More info: system cannot find soffice.exe
>
> On 2/16/2019 12:03 PM, Paul McGahie wrote:
> > After repeatedly trying to use the forum I seem to have messed up
> > badly. The original problem was all the OO files would open but but
> > fade out and freeze upon trying to use them; with the little circle
> > icon rotating.
> >
> > Twice I have deleted "soffice" items but this last time now I get the
> > notice in the Subject heading above. Now I can't even open/access the
> > files.
> >
> > The forum help doesn't match what appears on my computer and I am too
> > computer illiterate to adapt those directions to my Windows 10 Home os
> > on my Acer Intel inside Core 13 laptop.
> >
> > I need someone to walk me through fixing this with up to date
> > knowledge of AOO and Windows 10 that matches my computer.
> >
> > Please help; I love OO but need it fixed now cause I use Calc for all
> > of my business financial budget keeping and I haven't even finished
> > January and I'm halfway through February.
> >
> > Thank you very much,
> >
> > Paul McGahie
> >
> > [hidden email]
> >
> > 228-257-2249
> >

Try reinstalling OO in case you have deleted an essential component.

--
Rory O'Farrell <[hidden email]>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]