error in instsetoo_native module

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

error in instsetoo_native module

Peter Kovacs-3
I have an error on my build. I have no idea what to do. It seems like
the issue turns up at the packaging side.

All info are appreciated. Maybe it is something with my build environment.

For reference my config looks like:

./configure \
     --with-dmake-path=/home/legine/workspace/dmake/bin/bin/dmake \
      --with-epm=/home/legine/workspace/epm/bin/bin/epm \
     --with-lang="${LANGS}" \
     --with-jdk-home=${jdkhome} \
     --with-package-format="installed" \
     --with-vendor="Petko Testbuild"\
     --with-build-version="aoo4ever-$(date +"%Y-%m-%d %H:%M") - `uname
-sm`\n ${GitHash}" \
     --with-system-stdlibs \
     --enable-crashdump=yes \
     --enable-category-b \
     --enable-beanshell \
     --enable-wiki-publisher \
     --enable-bundled-dictionaries \
     --enable-opengl  \
     --enable-dbus  \
     --without-junit \
     --without-stlport \
     --disable-odk \
     --without-fonts \

my error output in the Log:

build -- version: 275224


=============
Building module instsetoo_native
=============

Entering
/home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/inc_openoffice/windows/msi_languages


Entering
/home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/inc_openoffice/unix


Entering /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/util

... checking environment variables ...

########################################################
make_installer.pl, version 1.0
Product list file: ../util/openoffice.lst
Taking setup script from solver
Unpackpath:
/home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/util/../unxlngx6.pro
Compiler: unxlngx6
Product: Apache_OpenOffice
BuildID: 9802
Build: AOO418
No minor set
Product version
Using default installpath
Package format: installed
msi templatepath:
/home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/util/../unxlngx6.pro/misc/openoffice/msi_templates
msi template path will be ignored for non Windows builds!
msi languagepath:
/home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/util/../unxlngx6.pro/misc/win_ulffiles
msi language path will be ignored for non Windows builds!
Calling epm
Stripping files
Unzip ARCHIVE files
Languages: en-US
########################################################
... checking required files ...
...... searching zip ...
         Found: /usr/bin/zip
... analyzing ../util/openoffice.lst ...
... reading include pathes ...
... analyzing script:
/home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/solver/418/unxlngx6.pro/bin/setup_osl.ins
...
... analyzing script:
/home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/solver/418/unxlngx6.pro/bin/setup_osl.ins
...
... analyzing directories ...
... analyzing files ...
... analyzing scpactions ...
... analyzing shortcuts ...
... analyzing unix links ...
... analyzing profile ...
... analyzing profileitems ...
... analyzing modules ...
------------------------------------
... languages en-US ...
... analyzing files ...
preparing 1 extension blob for language en-US:
     dict-en.oxt
preparing 0 bundled extensions for language en-US:
ERROR: The following files could not be found:
ERROR: File not found: fc_local.conf
... cleaning the output tree ...
... removing directory /tmp/ooopackaging/i_190831602449324 ...
Error: ERROR: Missing files

**************************************************
ERROR: ERROR: Missing files
in function: remove_Files_Without_Sourcedirectory
**************************************************
in function: remove_Files_Without_Sourcedirectorystopping log at Sun Oct
11 22:48:45 2020
dmake:  Error code 255, while making 'openoffice_en-US.installed'

1 module(s):
         instsetoo_native
need(s) to be rebuilt

Reason(s):

ERROR: error 65280 occurred while making
/home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/util

When you have fixed the errors in that module you can resume the build
by running:

         build --all:instsetoo_native


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: error in instsetoo_native module

Matthias Seidel
Hi Peter,

**************************************************
ERROR: ERROR: Missing files
in function: remove_Files_Without_Sourcedirectory
**************************************************

That looks like the problem Don is having on FreeBSD.

What happens if you build without --without-fonts?

Regards,

   Matthias


Am 11.10.20 um 23:02 schrieb Peter Kovacs:

> I have an error on my build. I have no idea what to do. It seems like
> the issue turns up at the packaging side.
>
> All info are appreciated. Maybe it is something with my build
> environment.
>
> For reference my config looks like:
>
> ./configure \
>     --with-dmake-path=/home/legine/workspace/dmake/bin/bin/dmake \
>      --with-epm=/home/legine/workspace/epm/bin/bin/epm \
>     --with-lang="${LANGS}" \
>     --with-jdk-home=${jdkhome} \
>     --with-package-format="installed" \
>     --with-vendor="Petko Testbuild"\
>     --with-build-version="aoo4ever-$(date +"%Y-%m-%d %H:%M") - `uname
> -sm`\n ${GitHash}" \
>     --with-system-stdlibs \
>     --enable-crashdump=yes \
>     --enable-category-b \
>     --enable-beanshell \
>     --enable-wiki-publisher \
>     --enable-bundled-dictionaries \
>     --enable-opengl  \
>     --enable-dbus  \
>     --without-junit \
>     --without-stlport \
>     --disable-odk \
>     --without-fonts \
>
> my error output in the Log:
>
> build -- version: 275224
>
>
> =============
> Building module instsetoo_native
> =============
>
> Entering
> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/inc_openoffice/windows/msi_languages
>
>
> Entering
> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/inc_openoffice/unix
>
>
> Entering /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/util
>
> ... checking environment variables ...
>
> ########################################################
> make_installer.pl, version 1.0
> Product list file: ../util/openoffice.lst
> Taking setup script from solver
> Unpackpath:
> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/util/../unxlngx6.pro
> Compiler: unxlngx6
> Product: Apache_OpenOffice
> BuildID: 9802
> Build: AOO418
> No minor set
> Product version
> Using default installpath
> Package format: installed
> msi templatepath:
> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/util/../unxlngx6.pro/misc/openoffice/msi_templates
> msi template path will be ignored for non Windows builds!
> msi languagepath:
> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/util/../unxlngx6.pro/misc/win_ulffiles
> msi language path will be ignored for non Windows builds!
> Calling epm
> Stripping files
> Unzip ARCHIVE files
> Languages: en-US
> ########################################################
> ... checking required files ...
> ...... searching zip ...
>         Found: /usr/bin/zip
> ... analyzing ../util/openoffice.lst ...
> ... reading include pathes ...
> ... analyzing script:
> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/solver/418/unxlngx6.pro/bin/setup_osl.ins
> ...
> ... analyzing script:
> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/solver/418/unxlngx6.pro/bin/setup_osl.ins
> ...
> ... analyzing directories ...
> ... analyzing files ...
> ... analyzing scpactions ...
> ... analyzing shortcuts ...
> ... analyzing unix links ...
> ... analyzing profile ...
> ... analyzing profileitems ...
> ... analyzing modules ...
> ------------------------------------
> ... languages en-US ...
> ... analyzing files ...
> preparing 1 extension blob for language en-US:
>     dict-en.oxt
> preparing 0 bundled extensions for language en-US:
> ERROR: The following files could not be found:
> ERROR: File not found: fc_local.conf
> ... cleaning the output tree ...
> ... removing directory /tmp/ooopackaging/i_190831602449324 ...
> Error: ERROR: Missing files
>
> **************************************************
> ERROR: ERROR: Missing files
> in function: remove_Files_Without_Sourcedirectory
> **************************************************
> in function: remove_Files_Without_Sourcedirectorystopping log at Sun
> Oct 11 22:48:45 2020
> dmake:  Error code 255, while making 'openoffice_en-US.installed'
>
> 1 module(s):
>         instsetoo_native
> need(s) to be rebuilt
>
> Reason(s):
>
> ERROR: error 65280 occurred while making
> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/util
>
> When you have fixed the errors in that module you can resume the build
> by running:
>
>         build --all:instsetoo_native
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
> For additional commands, e-mail: [hidden email]
>


smime.p7s (5K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: error in instsetoo_native module

Don Lewis-2
On 11 Oct, Matthias Seidel wrote:

> Hi Peter,
>
> **************************************************
> ERROR: ERROR: Missing files
> in function: remove_Files_Without_Sourcedirectory
> **************************************************
>
> That looks like the problem Don is having on FreeBSD.
>
> What happens if you build without --without-fonts?
>
> Regards,
>
>    Matthias
>
>
> Am 11.10.20 um 23:02 schrieb Peter Kovacs:
>> I have an error on my build. I have no idea what to do. It seems like
>> the issue turns up at the packaging side.
>>
>> All info are appreciated. Maybe it is something with my build
>> environment.
>>
>> For reference my config looks like:
>>
>> ./configure \
>>     --with-dmake-path=/home/legine/workspace/dmake/bin/bin/dmake \
>>      --with-epm=/home/legine/workspace/epm/bin/bin/epm \
>>     --with-lang="${LANGS}" \
>>     --with-jdk-home=${jdkhome} \
>>     --with-package-format="installed" \
>>     --with-vendor="Petko Testbuild"\
>>     --with-build-version="aoo4ever-$(date +"%Y-%m-%d %H:%M") - `uname
>> -sm`\n ${GitHash}" \
>>     --with-system-stdlibs \
>>     --enable-crashdump=yes \
>>     --enable-category-b \
>>     --enable-beanshell \
>>     --enable-wiki-publisher \
>>     --enable-bundled-dictionaries \
>>     --enable-opengl  \
>>     --enable-dbus  \
>>     --without-junit \
>>     --without-stlport \
>>     --disable-odk \
>>     --without-fonts \
>>
>> my error output in the Log:
>>
>> build -- version: 275224
>>
>>
>> =============
>> Building module instsetoo_native
>> =============
>>
>> Entering
>> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/inc_openoffice/windows/msi_languages
>>
>>
>> Entering
>> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/inc_openoffice/unix
>>
>>
>> Entering /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/util
>>
>> ... checking environment variables ...
>>
>> ########################################################
>> make_installer.pl, version 1.0
>> Product list file: ../util/openoffice.lst
>> Taking setup script from solver
>> Unpackpath:
>> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/util/../unxlngx6.pro
>> Compiler: unxlngx6
>> Product: Apache_OpenOffice
>> BuildID: 9802
>> Build: AOO418
>> No minor set
>> Product version
>> Using default installpath
>> Package format: installed
>> msi templatepath:
>> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/util/../unxlngx6.pro/misc/openoffice/msi_templates
>> msi template path will be ignored for non Windows builds!
>> msi languagepath:
>> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/util/../unxlngx6.pro/misc/win_ulffiles
>> msi language path will be ignored for non Windows builds!
>> Calling epm
>> Stripping files
>> Unzip ARCHIVE files
>> Languages: en-US
>> ########################################################
>> ... checking required files ...
>> ...... searching zip ...
>>         Found: /usr/bin/zip
>> ... analyzing ../util/openoffice.lst ...
>> ... reading include pathes ...
>> ... analyzing script:
>> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/solver/418/unxlngx6.pro/bin/setup_osl.ins
>> ...
>> ... analyzing script:
>> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/solver/418/unxlngx6.pro/bin/setup_osl.ins
>> ...
>> ... analyzing directories ...
>> ... analyzing files ...
>> ... analyzing scpactions ...
>> ... analyzing shortcuts ...
>> ... analyzing unix links ...
>> ... analyzing profile ...
>> ... analyzing profileitems ...
>> ... analyzing modules ...
>> ------------------------------------
>> ... languages en-US ...
>> ... analyzing files ...
>> preparing 1 extension blob for language en-US:
>>     dict-en.oxt
>> preparing 0 bundled extensions for language en-US:
>> ERROR: The following files could not be found:
>> ERROR: File not found: fc_local.conf
>> ... cleaning the output tree ...
>> ... removing directory /tmp/ooopackaging/i_190831602449324 ...
>> Error: ERROR: Missing files
>>
>> **************************************************
>> ERROR: ERROR: Missing files
>> in function: remove_Files_Without_Sourcedirectory
>> **************************************************
>> in function: remove_Files_Without_Sourcedirectorystopping log at Sun
>> Oct 11 22:48:45 2020
>> dmake:  Error code 255, while making 'openoffice_en-US.installed'
>>
>> 1 module(s):
>>         instsetoo_native
>> need(s) to be rebuilt
>>
>> Reason(s):
>>
>> ERROR: error 65280 occurred while making
>> /home/legine/workspace/AOO/gitbox/main/instsetoo_native/util
>>
>> When you have fixed the errors in that module you can resume the build
>> by running:
>>
>>         build --all:instsetoo_native

Yes sounds like the same problem.  I've got a patch and will put
together a pull request shortly.



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]