[graphics-issues] [Issue 57487] New - Opening a deleted presentation, in the wizard, cause empty MDI window

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[graphics-issues] [Issue 57487] New - Opening a deleted presentation, in the wizard, cause empty MDI window

dahorre
To comment on the following update, log in, then open the issue:
http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=57487
                  Issue #:|57487
                  Summary:|Opening a deleted presentation, in the wizard, cause
                          |empty MDI window
                Component:|Presentation
                  Version:|OOo 2.0
                 Platform:|All
                      URL:|
               OS/Version:|Windows XP
                   Status:|UNCONFIRMED
        Status whiteboard:|
                 Keywords:|
               Resolution:|
               Issue type:|DEFECT
                 Priority:|P3
             Subcomponent:|open-import
              Assigned to:|wg
              Reported by:|dahorre





------- Additional comments from [hidden email] Mon Nov  7 11:59:30 -0800 2005 -------
When starting Impress in the Wizard mode and making the choise to open a
existing presentation out of the list by double clicking on a entry of a
"non-existing" file , there is a strong result.

You het a MDI window without menu or other objects to make actions.

regards,
danny

---------------------------------------------------------------------
Please do not reply to this automatically generated notification from
Issue Tracker. Please log onto the website and enter your comments.
http://qa.openoffice.org/issue_handling/project_issues.html#notification

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]