[graphics-issues] [Issue 57598] Importfilter StarOffice 5 with OLE object produces empty OLE fields

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[graphics-issues] [Issue 57598] Importfilter StarOffice 5 with OLE object produces empty OLE fields

muesoft
To comment on the following update, log in, then open the issue:
http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=57598


User muesoft changed the following:

                  What    |Old value                 |New value
================================================================================
           Attachment data|                          |Created an attachment
                          |                          |(id=31307) mind absolute
                          |                          |pathes in the OLE object
                          |                          |links (sorry for that)
--------------------------------------------------------------------------------




------- Additional comments from [hidden email] Wed Nov  9 12:21:32 -0800 2005 -------
Created an attachment (id=31307)
mind absolute pathes in the OLE object links (sorry for that)


---------------------------------------------------------------------
Please do not reply to this automatically generated notification from
Issue Tracker. Please log onto the website and enter your comments.
http://qa.openoffice.org/issue_handling/project_issues.html#notification

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]