[sw-issues] [Issue 57447] can't reference picture caption

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[sw-issues] [Issue 57447] can't reference picture caption

Christian Lohmaier-2
To comment on the following update, log in, then open the issue:
http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=57447


User cloph changed the following:

                  What    |Old value                 |New value
================================================================================
                Issue type|ENHANCEMENT               |DEFECT
--------------------------------------------------------------------------------
                  Keywords|                          |needmoreinfo, oooqa
--------------------------------------------------------------------------------




------- Additional comments from [hidden email] Tue Nov  8 13:34:59 -0800 2005 -------
Please provide a screenshot from the dialog.

Works fine here. (You don't need to do some weired selection magic anyway - just
use Insert|Crossreference)

I have these additional types... (number, category+number, label (not sure about
the english names))

If you really don't get these types, then it is a defect, not an enhancement..

---------------------------------------------------------------------
Please do not reply to this automatically generated notification from
Issue Tracker. Please log onto the website and enter your comments.
http://qa.openoffice.org/issue_handling/project_issues.html#notification

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]